Iran – 7 Juli

Idag tvingades jag upp klockan 09.00 lokal tid, vilket är halv 7 svensk tid. I vanliga fall skulle det inte varit så jobbigt om det inte vore så att jag lägger mig 04.00 och vaknar 14.00 i vanliga fall. Bankkonton skulle öppnas och ID kort skulle beställas. Det är inte som Sverige kan jag ta och säga er.
Vi blev klara till lunch och åkte in till hemstaden där i princip alla kände mig. Kände mig som en riktig kändis. Alla hälsar och vinkar över gatan och ropar efter en.
Klockan 18 så var det dags för körning igen! Börjar bli riktigt duktig. Idag körde vi landsväg. Uppe på bergen. Min pappa var rädd och läraren säger bara att jag ska gasa på. Men jag körde inte av vägen iaf. Inte för att det skulle ta skada på bilen, så skruttiga som de är.
Efter det blev det en shoppingtur i stan. Börjar lära mig det där med att pruta. Klockan 22.00 ringer pappa och undrar vart tusan jag tagit vägen då vi skulle iväg på besök. Så vi sprang dit och lagom i tid ut för att hinna hem och kolla på fotbollen.
Och nu sitter jag här. Genomtrött och präntar ner svart på vitt hur min dag har varit.

You may also like

#1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *