Den ljuva morgonen

Nu när jag har all tid i världen så har jag hamnat i en väldigt bekväm rutin. Den går till såhär. Jag ställer väckarklockan på 09.00. Ligger och drar mig till halv tio då solen börjar skina allt för starkt in genom fönstret. Det blir varmt och jag rullar runt i sängen för att undvika solens strålar. Jag sträcker på mig långsamt och gäspar. Njuter av tanken på att jag ska äta världens godaste frukost på balkongen om en stund. Kliver upp och hoppar i duschen. Vaknar till av det kalla vattnet fast det är väldigt skönt med tanke på att jag fått legat i sängen med solen på ryggen. Jag går till köket och donar. Häller upp ett glas juice, brer mackor, kokar ägg, ibland lyxar jag till det med en skål yoghurt. Allt ska ställas på en bricka och bäras ut till balkongen. Tar med mig morgontidningen och sitter och läser dagens nyheter. Jag kisar upp mot solen och ler.  Jag njuter till max. Och vet ni vad det allra bästa är. Att jag är själv! Bara jag med mig själv.

Men inte idag…

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *