Resan ser ut att bli av!

Och jag har inte ägnat en tanke åt det. Men pengarna blev växlade innan helgkursen satte igång. Och “personalrabatten” fick man också! På lördag ska vi festa, hur det nu ska gå ihop med att vi ska flyga på söndagen. Men det problemet får vi nog lösa då! Bara man inte blir nekad på planet för att man fortfarande är full. Då kräver jag att Caroline chartrar ett eget plan åt mig för till Paris ska jag på ett eller annat sätt. 23 grader är det dagen till ära på söndagen och jag vet inte hur man ska klä sig. Jag kanske kör samma stil som med USA resan.En väska i väskan och visa-kortet. Man kommer ganska långt på det.

Nu måste webdesign läxan göras och sedan packlistan. Jävla flygmänniskor som inte låter en ta med linsvätska in i flyget. Annars hade jag sluppit checka in väskan. Inte som att jag kan spränga ett flyg med lite vatten!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *