Subride

Idag satt jag mittemot Christian Lövgren. Han är politiker. Rättare sagt Chefsekonom hos Kristdemokraterna. Han har även något med Finansutskottet och Skatteutskottet att göra. Idag satt Christian bredvid mig på tunnelbanan, jo även politiker åker tunnelbana. Han hade glasögon, läste Svd och ett riktigt riktigt fixat hår. Han klev av i Gamla Stan. Precis som jag. Klockan fem i nio. Jag är övertygad om att han skulle till jobbet. Nu kanske ni undrar hur jag vet att det var just han som satt mittemot mig? Hur jag vet att han jobbar på riksdagen? Hur vet jag vem han är egentligen? Jo, det ska jag ta och berätta för er.

För att den där jäveln Christian Lövgren satt och skyltade med sitt präktiga passerkort. Det dinglade runt hans hals i ett Sveriges Riksdag nyckelband. Det stod med stora bokstäver CHRISTIAN LÖVGREN. Kortet är giltigt till 22 Dec 2013 fick jag också upptryckt i ansiktet! Det fanns en bild på honom med ett självgott flin. Ja han har det bra Christian Lövgren som får börja jobbet kl 09.00 varje dag och jobba i riksdagen.

Fan att jag inte småpratade med honom! Tänk om jag hade haft en vän som Christian Lövgren. Blivit hans facebookvän. Visste ni att han även är vän med Göran Hägglund och Mats Odell. Nä det visste ni inte! Men det vet jag.

Ni hittar hans facebook här! Han ser ut precis som på bilden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *