Tv-tittande

Om jag la ner mitt tv-tittande  (den som sker när man dimper ner i soffan efter en lång dag på jobbet) så skulle jag tjäna ca 1,5 timma varje dag. Om jag även skulle klippa bort serier som jag egentligen inte är så intresserad av utan bara tittar för att man inte orkar göra något bättre, då skulle jag tjäna ytterligare 1-2 timmar om dagen. Och om jag kastade ut tv-skiten ur fönstret, ja då skulle jag ha så mycket tid att jag antagligen skulle sitta och lägga pussel i flera timmar varje dag. Vilket skulle vara ganska kul, för jag saknar att lägga pussel. Det är bland det roligaste jag vet. Men dessvärre är jag så enkelspårig att jag fortsätter kolla på alla repriser som går mellan kl 17 och 20. Tänk vad mycket tid man slösar på sånt som man redan sett!

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *