Ett par morgontankar

Jag förstår mig inte på människor som säger att de inte kan göra saker pga det ena eller det andra. Man kan inte resa pga barnen. Man kan inte lära sig ett nytt språk eftersom man har fyllt 40. Man måste åka till Thailand för det gör alla svenskar någon gång i livet. Fuck it! Fuck it hard, säger jag. För vem säger att du måste göra si eller så förutom du själv. Det är väl du själv som sätter standarden på ditt liv.
Jag fick nyligen veta att jag kommer att bli arbetslös. Då bestämde jag mig för att boka två resor. Kanske inte så smart. Men jag kände att jag ska unna mig det. Jag kanske inte får en större plånbok för det. Kanske sitter jag hemma om dagarna om några månader. Men vad spelar det för roll?! Det löser sig! Som allt annat i livet. Så människor. Ta tag i era liv. Gör det ni vill göra. Låt er inte hindras av normer och regler. Ut och unna er det livet har att erbjuda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *