Smärtfri flygning, nästan

Flyget fran Stockholm till London. 20 min sen. Jag är dotrott men vagar inte sova for att killen bredvid mig ar rodharig. Man kan inte lita pa sana. Fraga Astrom. Hon är rodharig.

Landar i London där allt är superhektiskt. Maste halla hart i planboken sa att jag inte tappar kontrollen. Tar en fika pa Starbucks, vilket jag är mig sjalv evigt tacksam for. Flygplansmat SUGER.

Flyget fran Heathrow till Miami var over 30 min sent for att nagon nisse lastat pa ett bagage som inte skulle med. Allt flot pa under flygningen forutom nar kvinnan bakom mig alltid skulle resa sig upp sa drog hon i mitt säte sa att det kandes som att jag skulle ramla bakat. Och hon envisades med att resa pa sig nagra ganger i timman.

Efter nio timmar, som kandes som fler, landar flyget i Miami. Tre timmar senare har jag hittat mitt bagage och kommit igenom passkontrollen. Ett rent helvete var det. Milt sagt. Men det kompenserades med att det var 24 grader nar jag landade. Inte helt fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *