Dagen före dagen före dagen.

Har äntligen sett klart sista avsnittet i säsong två av Californication. Jag vet fortfarande inte huruvida jag ska älska serien eller bara avsky den för dess sexistiska inslag. Dessvärre är väl det som hela serien cirkulerar kring. Nu när jag bockat av det mesta utav min att-göra lista så är det tyvärr bara det jobbiga kvar. Packningen. När jag var liten (yngre) så packade jag alltid flera månader i förväg. Det låg en resväska under sängen som jag fyllde med saker som jag skulle ha med. Bara så att jag inte glömde något. Det går inte att göra så längre. Först och främst för att det inhyses ett flertal silverfiskar därunder och för det andra för att jag inte orkar dra fram resväskan två gånger om dagen när jag ska borsta tänderna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *